This apartment, situated within a historic South Granville building, required a kitchen renovation that would seamlessly integrate with the building's mid-century aesthetic and the apartment's heritage features, such as its original floors, brass radiators, and metal-framed windows. Our objective was to redesign and expand the kitchen area while maximizing storage space and incorporating a comfortable seating area for our client.

In addition to designing the kitchen layout, our team managed the entire renovation process from start to finish. This involved overseeing asbestos remediation, coordinating new electrical installations (including the relocation of the electrical panel), making plumbing adjustments, constructing a new dropped ceiling, custom cabinetry, and selecting appropriate flooring, tiles, and paint. Our approach ensured a coherent transformation that respected the unique character and history of the space.

Design | BroenHaus Design

Construction | BroenHaus Design

Photography | BroenHaus Design

Styling | BroenHaus Design

marpole-635
marpole-766
marpole-698
marpole-790
marpole-741
marpole-752
marpole-733
marpole-672
marpole-739
  • Full Renovation
  • Kitchen Design
  • Space Planning
  • Staging and Styling
  • City Permitting