A dream kitchen housed in a new addition with a wall of glass doors and skylights bringing light into this busy family home. Vaulted ceilings, a redesigned fireplace, an improved layout, increased square footage, new bathroom, lighting, tiles, flooring and furniture – these were just a few elements of the extensive renovation project we undertook for a wonderful family of 5 who enjoy living nestled in the North shore mountains.

From rebuilding the structural bones and adding new living space, to crafting custom millwork and selecting furnishings, every detail was meticulously attended to. The result is not just a home, but a personalized sanctuary designed to stand the test of time, perfectly tailored to accommodate this family's needs.

Design | BroenHaus Design

Construction | Sprucehill Custom Homes and Renovations

Photography | Janis Nicolay

Styling | BroenHaus Design

shirley_2962
shirley_2917
shirley_3172
shirley_3142
shirley_3356
shirley_2981
shirley_2921
shirley_3337
shirley_3346
shirley_3000
shirley_2911
shirley_3022
shirley_3150
shirley_3341
shirley_3333
shirley_3127
shirley_3072
shirley_3318
  • Full Renovation
  • Kitchen Design
  • Space Planning
  • Bath Design
  • City Permitting
  • Staging and Styling